agosto 19, 2009

SANTO ROSARIO EN LENGUA GRIEGA

SEÑAL DE LA CRUZ
Σημείο του σταυρού Σάντα Κρουζ

Από το σημείο του Τιμίου Σταυρού των εχθρών μας, Παράδοση μας Κύριος ο Θεός μας. Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.
Σωφρονιστικό Πράξη

Ομολογώ ότι Παντοδύναμο Θεό και σε σας, αδέρφια, Έχω αμαρτήσει πολύ της σκέψης, της λέξης, πράξη και παράλειψη: μέσω δικό μου το λάθος, δικό μου λάθος, μεγάλο λάθος μου. Και ρωτώ ευλογημένη Μαρία, ποτέ παρθένο, οι άγγελοι και άγιοι, και εσείς, αδελφοί, να παρέμβει για μένα πριν από τον Θεό, τον Κύριό μας. Αμήν
Τον πατέρα μας

Πατέρα μας που τέχνης στον ουρανό, Hallowed be thy name? Thy Kingdom Come? Σου θα γίνει στη γη, όπως στον ουρανό. Δώστε μας την ημέρα αυτή καθημερινό μας ψωμί? μας συγχωρήσουν τα οφειλήματα ημών όπως συγχωρούμε αυτούς που παραβαίνω εναντίον μας? Ο μόλυβδος δεν μας σε πειρασμό, και να μας παραδώσει από κακό. Αμήν.

AVEMARIA
Hail Mary

Χαίρε Μαρία, Full of Grace Ο Κύριος είναι μαζί σου? Μακάριοι Thou Art μεταξύ των γυναικών, και ευλογημένος είναι ο καρπός της μήτρας σου, τον Ιησού. "Παναγία Μητέρα του Θεού, προσεύχεται για μας τους αμαρτωλούς, τώρα και κατά την ώρα του θανάτου μας, Αμήν.

DIOS TE SALVE REINA
ΘΕΟΥ HAIL QUEEN ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Χαίρε, Αγία Βασίλισσα, μητέρα του ελέους, ζωής και τη γλυκύτητα και την ελπίδα μας: Χαλάζι. Για να σας έχουμε κραυγή, κακή εξόρισαν τα παιδιά της Εύας? σας στεναγμούς, πένθος και το κλάμα σε αυτή την κοιλάδα των δακρύων. Ελάτε, λοιπόν, πανάγαθος εισαγγελέα, πίσω σε μας και τα μάτια σας έλεος και μετά από αυτήν την επίδειξη εξορία μας εις μας Ιησού, ευλογημένο καρπό σου μήτρα. Ω ευγενικό! O αγάπης! Ο γλυκός Παναγία! Προσευχήσου για μας Παναγία με τον Χριστό, Για μας να σταθούμε αντάξιοι των υποσχέσεων του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αμήν.
DOXOLOGÍA
Δοξολογία

Δόξα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος Όπως ήταν στην αρχή τώρα και πάντα, για πάντα και ποτέ. Αμήν.
Σύμβολο της Πίστεως της Nicea-Κωνσταντινούπολη

Πιστεύουμε σε έναν Θεό, Πατέρα Παντοδύναμος, Δημιουργός του ουρανού και της γης, ό, τι δει και αθέατες. Πιστεύουμε σε ένα Λόρδος, ο Ιησούς Χριστός, μόνο Υιός του Θεού, που γεννήθηκε από τον Πατέρα πριν από όλες τις ηλικίες, ο Θεός από τον Θεό, Φως από το φως, αληθινό Θεό από τον Θεό αλήθεια, begotten, δεν κατασκευάζονται από την ίδια τη φύση του Πατρός, από ποιον όλα ήταν γίνει, για μας τους άνδρες και την σωτηρία μας κατέβηκε από τον ουρανό, και από το Άγιο Πνεύμα έγινε ενσαρκώνω της η Virgin Mary, και έγινε ο άνθρωπος? και για τους λόγους ήταν σταυρώθηκε στις ημέρες των Πόντιος Πιλάτος, υπέστη και ετάφη, και την τρίτη ημέρα, σύμφωνα με τις Γραφές, και ανεβαίνει σε ουρανούς και κάθεται στη δεξιά πλευρά του πατέρα? Θα έρθει και πάλι στην δόξα για να κρίνουμε, οι συνθήκες διαβίωσης και των νεκρών, το βασίλειό του και δεν θα έχει τέλος. Πιστεύω στο Άγιο Πνεύμα, ο Λόρδος και δωρητή της ζωής, που τα έσοδα από τον Πατέρα και τον Υιό, ο οποίος με τον Πατέρα και τον Υιό λαμβάνουν την ίδια λατρεία και δόξα, και ο οποίος μίλησε με την προφήτες. Πιστεύω ότι μέσα στην Εκκλησία, η οποία είναι μία, αγία, καθολική και Αποστολική. Ομολογώ ότι υπάρχει ένα βάπτισμα για τη συγχώρεση των αμαρτιών. Δείτε για την ανάσταση των νεκρών τη ζωή και το μέλλον του κόσμου. Αμήν.

No hay comentarios:

QUE OPINAS DE ESTE ARTICULO?

blogs